اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

طرح دموکرات های کنگره آمریکا برای ارزیابی توانایی ترامپ

طرح دموکرات های کنگره آمریکا برای ارزیابی توانایی ترامپ تعدادی از نمایندگان کنگره آمریکا با ارائه طرحی که به گفته رسانه‌های آمریکایی با بیماری رئیس‌جمهور کنونی این کشور ارتباط دارد، خواستار تشکیل کمیسیونی برای نظارت بر توانایی جسمی و ذهنی رئیس‌جمهور در اداره امور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 09
کد خبر: ۶۲۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر گروهی از نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا به رهبری «جیمی راسکین» طرحی را ارائه کرده‌اند که به موجب آن کمیته‌ای 17 نفره برای ارزیابی توانایی رئیس‌جمهور در اداره امور تشکیل خواهد شد و این کمیته می‌تواند در صورت لزوم حکم به خلع رئیس‌جمهور از قدرت بدهد.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با اعلام اینکه طرح مذکور به بیماری دونالد ترامپ ارتباطی ندارد، گفت: او به‌زودی در معرض قضاوت رأی‌دهندگان قرار خواهد گرفت. اما این کمیسیون 17 نفره دائمی خواهد بود و نه‌تنها در دولت فعلی، بلکه به دولت‌های آینده نیز عمل خواهد کرد.

وی ادامه داد: توانایی رئیس‌جمهور برای اداره امور باید از طریق علم و واقعیت‌های قابل اثبات تأیید شود.

روز گذشته رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران درباره احتمال فعال شدن متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا از سوی کنگره اعلام کرد: «فردا به اینجا [کنگره] بیایید. ما می‌خواهیم درباره متمم بیست و پنجم صحبت کنیم.»

متمم بیست و پنجم قانون اساسی آمریکا هنگامی فعال می‌شود که رئیس‌جمهور استیضاح شود، بمیرد، استعفا کند و با به هر دلیلی قادر به انجام وظایف خود نباشد. در این صورت معاون رئیس‌جمهور جانشین وی می‌شود و اگر معاون رئیس‌جمهور نخواهد یا نتواند این کار را انجام دهد، رئیس مجلس نمایندگان عهده‌دار وظایف رئیس‌جمهور خواهد شد.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا که به بیماری کووید -19 مبتلا شده است، عصر جمعه گذشته (نخستین دقایق بامداد شنبه به وقت تهران) به بیمارستان نظامی والتر رید در ایالت مریلند منتقل شد و به‌مدت 3 شبانه‌روز در آنجا بستری بود.

اگرچه ترامپ از بیمارستان مرخص شده و پزشکان کاخ سفید ادعا می‌کنند که شرایط وی نرمال است و می‌تواند مسئولیت‌های خود به عنوان رئیس‌جمهور را انجام دهد، اما به نظر می‌رسد که قانونگذاران آمریکایی در این زمینه تردیدهای جدی دارند.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار